GCSE Mathematics (9-1)
  1. Solve 5x+3=2x+185x+3=2x+18.
  2. Solve 7x−4=3x+127x-4=3x+12.
  3. Solve 4x+11=6x+14x+11=6x+1.
  4. Solve 3(x+2)=x+143(x+2)=x+14.
  5. Solve 2(2x−1)=3x+72(2x-1)=3x+7.
  6. Solve 5(x−1)=2(x+8)5(x-1)=2(x+8).
  7. Solve 0.6x+5=0.2x+130.6x+5=0.2x+13.
  8. Solve 4−3x=2x−114-3x=2x-11.
  9. Solve 3(x+2)=2x+123(x+2)=2x+12.
Answers and concise solutions

1. Solve 5x+3=2x+185x+3=2x+18.

Answer: 55

2. Solve 7x−4=3x+127x-4=3x+12.

Answer: 44

3. Solve 4x+11=6x+14x+11=6x+1.

Answer: 55

4. Solve 3(x+2)=x+143(x+2)=x+14.

Answer: 44

5. Solve 2(2x−1)=3x+72(2x-1)=3x+7.

Answer: 99

6. Solve 5(x−1)=2(x+8)5(x-1)=2(x+8).

Answer: 77

7. Solve 0.6x+5=0.2x+130.6x+5=0.2x+13.

Answer: 2020

8. Solve 4−3x=2x−114-3x=2x-11.

Answer: 33

9. Solve 3(x+2)=2x+123(x+2)=2x+12.

Answer: x=6x=6.

Settings

Colour scheme

Applies to every book you read here.

Reading theme

Applies to every book you read here.