GCSE Mathematics (9-1)
  1. Solve x+7=19x+7=19.
  2. Solve x−8=5x-8=5.
  3. Solve 5x=355x=35.
  4. Solve x/4=6x/4=6.
  5. Solve 3x+4=253x+4=25.
  6. Solve 2(x+3)=182(x+3)=18.
  7. Solve x/3+2=7x/3+2=7.
  8. Solve 4−2x=−84-2x=-8.
  9. Solve 0.5x+1.2=4.20.5x+1.2=4.2.
Answers and concise solutions

1. Solve x+7=19x+7=19.

Answer: 1212

2. Solve x−8=5x-8=5.

Answer: 1313

3. Solve 5x=355x=35.

Answer: 77

4. Solve x/4=6x/4=6.

Answer: 2424

5. Solve 3x+4=253x+4=25.

Answer: 77

6. Solve 2(x+3)=182(x+3)=18.

Answer: 66

7. Solve x/3+2=7x/3+2=7.

Answer: 1515

8. Solve 4−2x=−84-2x=-8.

Answer: 66

9. Solve 0.5x+1.2=4.20.5x+1.2=4.2.

Answer: 66

Settings

Colour scheme

Applies to every book you read here.

Reading theme

Applies to every book you read here.